Tjejmilen 31 augusti

Ända sedan 2015 har Löparbussen arrangerat resor till Tjejmilen (med uppehåll under pandemin). Kliv på bussen på din hemort och luta dig tillbaka, träffa nya löparkompisar och ladda för loppet. När vi kommer fram till Stockholm gör bussen ett stopp för hämtning av nummerlappar  samt erbjuder ett besök på mässan för att sedan åka vidare till Tjejmilens bussparkering. Den är belägen i anslutning till start- och målområdet på Gärdet. Under loppet erbjuds ni att lämna kvar era tillhörigheter/ bagage/ värdesaker i bussen då den är bemannad under hela tävlingen.

Hemresa sker när alla våra gäster kommit i mål. Tidigare år har vi kommit iväg hemåt ca. kl.16.00

I priset ingår: Bussresa t.o.r. hemorten, smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Vänligen uppge eventuell specialkost vid bokning.

Påstigningsort/ tid/ plats/ pris:

Örebro-Arboga-Köping-Västerås-Enköping
07:00 Örebro – Scandic Väst 695:-
07:45 Arboga – Dinners (vid E18/E20) 695:-
08:00 Köping – Mc Donalds 695:-
08:30 Västerås – Shell Rocklunda 645:-
09:00 Enköping – Circle K (E18) 645:-
10:00 Nummerlappsutdelningen/Mässan

Viktigt att veta:
Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. I övrigt sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.

Tjejmilens hemsida

Frågor?

Kontakta oss via e-post till info@larssonbuss.com

Viktig info:

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång.

I övrigt sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.

Boka & betala din resa här:

Örebro-Arboga-Köping-Västerås-Enköping