Tjejmilen

Åk med oss till Tjejmilen, få rabatt på startavgiften!

Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor, med över 30.000 deltagare. Nytt för i år är vårt samarbete med Stockholm Marathon, där vi tillsammans vill vi ge dig: ökad service, tillgänglighet, bekvämlighet, säkerhet samt visar ett miljöengagemang genom att erbjuda fler att åka kollektivt. Boka din plats på Löparbussen och få rabatt på din startavgift. Rabattkoden kommer via mail när du bokat och betalt din plats.

Vid ankomst till Stockholm gör bussen ett stopp för hämtning av nummerlappar  samt erbjuder ett besök på mässan för att sedan åka vidare till Tjejmilens bussparkering, belägen i anslutning till start- och målområdet. Under loppet erbjuds ni att lämna kvar era tillhörigheter/ bagage/ värdesaker i bussen då den är bemannad under hela tävlingen.

Hemresa sker när alla våra gäster kommit i mål. Tidigare år har vi kommit iväg hemåt ca. kl.16.00

I priset ingår: Bussresa t.o.r. hemorten, smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Eventuella matrestriktioner, vänligen uppge vid bokning.

Påstigningsort/ tid/ plats/ pris:

Örebro-Arboga-Köping-Västerås-Enköping
07:00 Örebro Scandic Västhaga 595:-
07:45 Arboga Dinners vid motorvägen 595:-
08:00 Köping Mc Donald´s vid motorvägen 595:-
08:30 Västerås Shell Rocklunda 575:-
09:00 Enköping Statoil Motorvägen 575:-
10:00 Gärdet Stockholm

Viktigt att veta:
Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. I övrigt sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.

Tjejmilens hemsida

Boka & betala din resa här:

Klicka på önskad avreseort nedan och betala enkelt visa Swish