Lidingöloppet 30 km

Boka din plats på Löparbussen den 28:e september Lidingöloppet 30 km – en del av en Svensk Klassiker

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 43138780_2150859185160632_3810567350915170304_o-1024x576.jpg

Lidingöloppet 30 km är ett lopp med tradition och har genom åren blivit en av de största löparutmaningarna i landet. Eliten i täten kanske kämpar om seger och ära, men Lidingöloppet är och förblir ett lopp för dig som vill prestera något utöver det vanliga.

Den löpare som ger sig ut på den kuperade banan rekommenderas att vara tränad i kropp och själ, fullt friskt och besitta en rejäl dos envishet för att klara av antalet backar (speciellt de sista 15km).

Vi ankommer till Lidingövallen och bussparkeringen alldeles bredvid nummerlappsutdelningen och den stora mässan ca kl 10. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i Löparbussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen.

Hemresa sker som vanligt när alla våra gäster kommit i mål.

Resväg – Avresetider

Vi kommer inom kort att lägga upp resvägar/ påstignings orter samt bokningsfunktion här på sidan.

Påstigning kan ske på andra orter längs med linjerna enligt överenskommelse. I priset ingår bussresa t.o.r. hemorten, Smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Avresetiderna kan korrigeras något när anmälningstiden gått ut och är beroende på vilka startgrupper våra gäster är anmälda i. Som vanligt hittar vi en parkering så nära start- och målplatsen som möjligt. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i bussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen. Glöm inte att ha med dig RENT ombyte till hemresan. Hemresa sker när alla våra gäster i din buss kommit i mål.

Bokning

Bokning sker via länk efter respektive avreseort i tabellen ovan.

Frågor?

Kontakta oss via e-post till loparbussen@jlmarknad.se.

Viktig info:

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. I övrigt sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.

Köp biljett

Leta upp din närmaste avreseort nedan: