Om Löparbussen

Spring du, så kör vi!

Och vi menar varje ord. Vi kör dig hela vägen fram och tillbaka, förbi bilköerna och parkerar bussen så nära tävlingscentrum det bara går. Bussfåtöljen är din från den stund du sätter dig i den till det att du kliver av hemma efter genomfört lopp. Här kan du ladda på ditt vis, förvara och lämna dina tillhörigheter under loppet. När du är tillbaka efter genomfört lopp kan du njuta av prestationen, äta & dricka, sova och slappna av. Vi kör dig hem tryggt och säkert.

Våra bussar är fyllda av likasinnade, aktiva & glada människor som älskar träning. Kanske hittar du en ny träningskompis på sätet bredvid? Ta med dig dina vänner, lagkamrater eller klubbkompisar på en härlig gemensam resa med oss. När du reser med Löparbussen så är det mer än bara en transport. Vi fyller resan med bästa tänkbara service. Det ingår alltid en kall välkomponerad måltid med dryck samt smörgås med kaffe eller te, när du reser med Löparbussen. Vi har alltid personal på bussen som ser till ert bästa. På Löparbussen använder vi oss uteslutande av nya välutrustade bussar på våra resor. Allt för våra gästers bekvämlighet.
 
Att åka tillsammans är miljövänligt och det är för oss en väldigt viktig fråga.
Dessutom handlar det om säkerhet- din och alla andras i trafiken. Att köra bil när man är trött är inte att rekommendera. så vi säger…
 
…spring du, så kör vi!
 
Löparbussen- all inclusive- från start till mål!