Rosa Bandetloppet, Lidingö Tjejlopp

Ställningstagande och engagerande:        Rosa Bandetloppet / Lidingö Tjejlopp

Rosa Bandet-loppet är den officiella tävlingsdistansen för kvinnor i Lidingöloppet och en del i Tjejklassikern. Här får du uppleva 10 kilometer vacker natur på tuffa men mjuka spår. Banan består av den sista milen på Lidingöloppet 30 km.

Oavsett om du redan är löpare eller behöver en bra morot för att hålla igång din träning och ditt välbefinnande, så är Rosa Bandet-loppet något för dig.

En startgrupp, Mixedgruppen, är öppen även för manliga deltagare. Lidingöloppet vill ge alla möjlighet att visa sitt engagemang i frågan och att genomföra loppet tillsammans med nära och kära. I mixedgruppen skänker du halva startavgiften till Cancerfonden.

Påstigningsort/ tid/ plats/ pris:

Örebro-Arboga-Köping-Västerås-Enköping
08:00 Örebro centralstation 595:-
08:45 Arboga Dinners vid motorvägen 595:-
09:00 Köping Mc Donald´s vid motorvägen 595:-
09:30 Västerås Shell Rocklunda 575:-
10:00 Enköping Statoil Motorvägen 575:-
11:00 Ankomst Lidingövallen

Linköping-Norrköping-Nyköping
08:00 Linköping Station 595:-
08:45 Norrköping Station 595:-
09:35 Nyköping Nyköpingsbro 575:-
11:00 Lidingö Lidingövallen

I priset ingår bussresa t.o.r. hemorten, smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Löparbussen parkeras vid Lidingövallen. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i bussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen. Glöm inte att ha med dig RENT ombyte till hemresan. Hemresa sker när alla våra gäster i din buss kommit i mål.

Frågor?

Kontakta oss via e-post till loparbussen@jlmarknad.se.

Viktigt att veta:

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. I övrigt sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.

Bokning & betalning

Klicka på önskad avreseort nedan och betala enkelt via Swish!