Tjurruset

 

Välkomna ombord på Löparbussen den 30 september då vi kör till Tjurruset

TJURRUSETlogotype

Tjurruset sägs vara årets tuffaste och roligaste mil går av stapeln den 30 september 2017. Här sätts din styrka och uthållighet på prov. Distansen är c:a 10 km.Banan går upp och ned för branta backar, genom vattendrag och leriga sankmarker, över stock och sten.

Resväg

  • Örebro – Scandic Västhaga
  • Arboga – Dinners
  • Köping – McDonalds
  • Västerås – Shell Rocklunda

Påstigning kan ske på andra orter längs med linjen enligt överenskommelse.

Avresetiderna sätts när anmälningstiden gått ut och är beroende på vilka startgrupper våra gäster är anmälda i. Som vanligt hittar vi en parkering så nära start- och målplatsen som möjligt. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i bussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen. Glöm inte att ha med dig RENT ombyte till hemresan. Hemresa sker när alla våra gäster kommit i mål.

Du betalar endast 575:-

I priset ingår bussresa t.o.r. hemorten, Smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Swisha din bokning på nummer: 1230851949

Ange antal personer, vilket lopp och påstigningsort.

Bokningsbekräftelse

Skicka sedan en e-post till loparbussen@jlmarknad.se med samma uppgifter. När du fått ett svar på detta mail så är din plats bekräftad. Swish är en direktbetalning i realtid och du får även en bekräftelse i Swish-appen när betalningen genomförts. Men vi vill vara på den säkra sidan och även kunna bekräfta din bokning via e-post.

 

Vill du hellre betala via faktura?

Kontakata oss via e-post till loparbussen@jlmarknad.se.

 

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. Återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.

Tjurruset på Facebook