Tjejmilen

Välkomna ombord på Löparbussen den 1:a september då vi åker till Tjejmilen.

Löparbussen på Tjejmilen.

Löparbussens premiärtur gick till Tjejmilen 2014. Det var vår premiärresa där vi fick bekräftelse på att vår idé fungerar. Det var fantastiskt skoj att bjuda på sig själv och verkligen ge järnet för att alla ”våra” tjejer skulle få en så bra dag som möjligt. Vi hade verkligen jättekul och det gav otrolig mersmak att fortsätta att jobba med och utveckla Löparbussen. Tjejmilen kommer därför alltid betyda lite lite mer än andra lopp för oss tack vare detta.

Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor med över 30000 deltagare.

Resväg – Avresetider

  • Örebro – Scandic Västhaga – 07:30
  • Arboga – Dinners – 08:00
  • Köping – Mc Donalds – 08:15
  • Västerås – Shell Rocklunda – 08:45

Ankomst till nummerlappsutdelningen vid Östermalms IP ca kl. 10:00.

Påstigning kan ske på andra orter längs med linjen enligt överenskommelse.

När alla gäster hämtat sina nummerlappar och hunnit med ett besök på mässan så åker vi med Löparbussen till Tjejmilens bussparkering som är belägen i anslutning till start- och målområdet. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i bussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen.

Hemresa sker när alla våra gäster kommit i mål. Tidigare år har vi kommit iväg hemåt ca. kl. 16.

Du betalar endast 575:-

I priset ingår bussresa t.o.r. hemorten, Smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Swisha din bokning på nummer: 1230851949

Ange antal personer, vilket lopp och påstigningsort.

Bokningsbekräftelse

Skicka sedan en e-post till loparbussen@jlmarknad.se med samma uppgifter. När du fått ett svar på detta mail så är din plats bekräftad. Swish är en direktbetalning i realtid och du får även en bekräftelse i Swish-appen när betalningen genomförts. Men vi vill vara på den säkra sidan och även kunna bekräfta din bokning via e-post.

 

Vill du hellre betala via faktura?

Kontakata oss via e-post till loparbussen@jlmarknad.se.

 

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. Återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namnpå/sälja sin plats på Löparbussen.

Tjejmilens hemsida