Om Löparbussen

Löparbussen är det enklaste sättet att resa till de stora löpartävlingarna. Vi åker till de största löpartävlingarna.

Bekymmersfritt & bekvämt

Vi kör dig, vi hittar fram i bilköerna och vi tar hand om dina parkeringsbesvär.
Du får den bästa uppladdningen och kan fokusera på din prestation.
När du genomfört loppet tar vi dig lugnt
och säkert hemåt och du kan slappna av, vila en stund och bara njuta av känslan av att gjort något riktigt, riktigt bra.

Socialt

Vår buss är full av likasinnade. Aktiva, glada människor som älskar träning. Kanske hittar du en ny träningskompis på sätet bredvid. Ta med dig dina vänner, lagkamrater eller klubbkompisar på en härlig gemensam resa med oss.

Prisvärt

När du reser med Löparbussen så är det mer än bara en transport. Vi fyller resan med bästa tänkbara service. Det ingår alltid en kall välkomponerad måltid med dryck samt smörgås med kaffe eller te, när du reser med Löparbussen.

Information om våra resor

Vi på Löparbussen använder oss uteslutande av nya välutrustade bussar på våra resor. Allt för våra gästers bekvämlighet. Vi har alltid reseledare ombord som ser till gästernas välbefinnande. En av tankarna bakom Löparbussen är att vi serverar våra gäster mat och dryck ombord på bussen. På så sätt slipper gästerna ett stopp vid någon vägkrog och vi kortar restiden till och från tävlingen väsentligt. Hemresan sker när alla våra gäster genomfört sina lopp. Bokning och betalning sker via Swish eller faktura.

 

JL MarknadLöparbussen är en produkt från JL Marknad