Lidingöloppet 30 km

Välkomna ombord på Löparbussen den 23:e september då vi åker till Lidingöloppet 30 km – en del av en Svensk Klassiker

Lidingöloppet 30 km är ett lopp med tradition och har genom åren blivit en av de största löparutmaningarna i landet. Eliten i täten kanske kämpar om seger och ära, men Lidingöloppet är och förblir ett lopp för dig som vill prestera något utöver det vanliga.

De löpare som ger sig ut på den kuperade banan rekommenderas att vara tränad i kropp och själ, fullt friskt och besitta en rejäl dos envishet för att klara av antalet backar (speciellt de sista 15km).

Vi ankommer till Lidingövallen och bussparkeringen alldeles bredvid nummerlappsutdelningen och den stora mässan ca kl 09:45 . Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i Löparbussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen.

Hemresa sker som vanligt när alla våra gäster kommit i mål.

Resväg – Avresetider

  • Örebro – Scandic Västhaga
  • Arboga – Dinners
  • Köping – McDonalds
  • Västerås – Shell Rocklunda

Påstigning kan ske på andra orter längs med linjerna enligt överenskommelse.

Avresetiderna sätts när anmälningstiden gått ut och är beroende på vilka startgrupper våra gäster är anmälda i. Som vanligt hittar vi en parkering så nära start- och målplatsen som möjligt. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i bussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen. Glöm inte att ha med dig RENT ombyte till hemresan. Hemresa sker när alla våra gäster kommit i mål.

Du betalar endast 575:-

I priset ingår bussresa t.o.r. hemorten, Smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Swisha din bokning på nummer: 1230851949

Ange antal personer, vilket lopp och påstigningsort.

Bokningsbekräftelse

Skicka sedan en e-post till loparbussen@jlmarknad.se med samma uppgifter. När du fått ett svar på detta mail så är din plats bekräftad. Swish är en direktbetalning i realtid och du får även en bekräftelse i Swish-appen när betalningen genomförts. Men vi vill vara på den säkra sidan och även kunna bekräfta din bokning via e-post.

Vill du hellre betala via faktura?

Kontakata oss via e-post till loparbussen@jlmarknad.se.

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. Återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.