Rosa Bandet-loppet, Lidingö Tjejlopp

Välkomna ombord på Löparbussen den 30 September då vi kör till Rosa Bandet-loppet

Rosa Bandet-loppet är den officiella tävlingsdistansen för kvinnor i Lidingöloppet och en del i Tjejklassikern. Här får du uppleva 10 kilometer vacker natur på tuffa men mjuka spår. Banan består av den sista milen på Lidingöloppet 30 km.

Oavsett om du redan är löpare eller behöver en bra morot för att hålla igång din träning och ditt välbefinnande, så är Rosa Bandet-loppet något för dig.

En startgrupp, Mixedgruppen, är öppen även för manliga deltagare. Lidingöloppet vill ge alla möjlighet att visa sitt engagemang i frågan och att genomföra loppet tillsammans med nära och kära. I mixedgruppen skänker du halva startavgiften till Cancerfonden.

Vi ankommer till Lidingövallen och bussparkeringen alldeles bredvid nummerlappsutdelningen och den stora mässan ca kl 11:00. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i Löparbussen då bussen är bemannad eller låst under hela tävlingen.

Hemresa sker som vanligt när alla våra gäster i samma buss kommit i mål.

Resväg och avresetider:

(klicka på resan för tider, priser och bokningslänkar)

Örebro-Arboga-Köping-Västerås-Enköping
Tid Plats Pris Bokning
08:00 Örebro centralstation 595:-

*
08:45 Arboga Dinners vid motorvägen 595:-

*
09:00 Köping Mc Donald´s vid motorvägen 595:-

*
09:30 Västerås Shell Rocklunda 575:-

*
10:00 Enköping Statoil Motorvägen 575:-

*
11:00 Lidingö Lidingövallen
* Fullbokat! Det kan finnas ströplatser kvar, maila till loparbussen@jlmarknad.se om du är intresserad av dessa, eller av att stå på reservlista.
Linköping-Norrköping-Nyköping
Tid Plats Pris Bokning
08:00 Linköping Station 595:- *
08:45 Norrköping Station 595:- *
09:35 Nyköping Nyköpingsbro 575:- *
11:00 Lidingö Lidingövallen
* Fullbokat! Det kan finnas ströplatser kvar, maila till loparbussen@jlmarknad.se om du är intresserad av dessa, eller av att stå på reservlista.

 

Påstigning kan ske på andra orter längs med linjerna enligt överenskommelse. I priset ingår bussresa t.o.r. hemorten, Smörgås, kaffe/te, pastasallad, kolsyrat vatten och en reseledning av högsta klass.

Avresetiderna kan korrigeras något när anmälningstiden gått ut och är beroende på vilka startgrupper våra gäster är anmälda i. Som vanligt hittar vi en parkering så nära start- och målplatsen som möjligt. Under loppet kan ni lämna kvar bagage och värdesaker i bussen då den är bemannad eller låst under hela tävlingen. Glöm inte att ha med dig RENT ombyte till hemresan. Hemresa sker när alla våra gäster i din buss kommit i mål.

Bokning

Bokning sker via länk efter respektive avreseort i tabellen ovan. Betalning sker via Klarna, kortbetalning eller faktura.

Frågor?

Kontakata oss via e-post till loparbussen@jlmarknad.se.

Varje avgång körs under förutsättning att det är minst 25 personer bokade på den linjen. Besked om resan ställs in ges senast 14 dagar innan avgång. I övrigt sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg. Det går bra att byta namn på/sälja sin plats på Löparbussen.